1 500 kvm ljud ljus musik DJ karaoke scen, vardag 10-18, lördag 11-16, söndag 12-16, Älvsjö Ängsväg 6.  Problem med Klarna? Ring / mejla, vi löser 08 6400880. Swish 1235503453. Erbjudande nu i några timmar: Köp denna för 299kr https://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=14818

> Klicka här kartlänk Älvsjö <
 


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2019 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Pioneer DVJ-1000 spelar DVD och CD


Antal 
20 625:-
 SEK
16 500:- exkl. moms
Delbetala från 703:-/månad eller ett år räntefritt

FRI FRAKT TILL HELA

SKANDINAVIEN

 

Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : PIOdvj1000
Kortnamn : Pioneer DVJ-1000 spelar DVD och CD
Märke : PIO dvj1000 spelar dvd och cd
Vikt : 10.00 kg
 Läs mer på tillverkarens hemsida


Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
Pioneer DVJ-1000 spelar både DVD och CD-skivor. Extremt hög kvalitet.
 
FRAKTFRI LEVERANS I SVERIGE.
VI BJUDER PÅ MOMS.
 
Pioneer DVD/CD-spelaren, DVJ-1000

 

Den full laddade ‘DVJ-1000’ kombinerar CD funktionalitet från industristandard modellen CDJ-1000, med möjligheten att leverera sensationella DVJ set genom att synkronisiera video och audio från DVD. Med en nästan identisk design som CDJ-1000MK3 och en mer agressiv prissättning, kommer DVJ-1000 att locka köpare som är ute efter en high-end CD spelare och/eller för de som drömmer om att få äga en DVJ-X1’a. i och med detta stärks den växande trenden för clubbar och artister som vill investera i framidssäker teknologi för att kunna skapa fantasifulla och medryckande audiovisuella set.

 

Format och MP3 Navigation
   

Spelaren stödjer CD (CD-R/RW) och DVD (DVD-R/RW) media och användare som jobbar med DVD i Europa och USA kommer att gilla fördelen av de inbyggda PAL/NTSC videokonvertrarna. DVJ-1000 blir även en milstolpe när det kommer till att underlätta mängden skivor anändaren behöver ha med sig – upp till 1,000 MP3 spår kan läsas av på en och samma DVD-ROM skiva. Koppla upp spelaren till en videomonitor, MP3 navigatorn gör jobbet att hitta rätt låt enkelt: DJ’n kan söka låt på filnamn i upp till åtta subfoldrar (t.ex., musikstil, artist eller spår) och det finns sju rader med text. För att underlätta finns en sökknapp ombord som gör det möjligt att scrolla igenom och välja fil.  

 

Spår information
   

DJs får nu mer information från Preview Output Displayen. Här återfinns nu viktig information för DVD, CD och MP3, såsom: DVD innehåll, WAVE, titel, artist, album, huvud cue punkten och tre hot cue punkter. I övrigt så återfinns alla det display relaterade förbättringar som lanserades i och med CDJ-1000MK3.  

 

Ljud med studio kvalitet
   

Med 96 kHz/24-bit audio, lär DVJ-1000 bli använd av studios, producenter och artister som får möjligheten att spela upp sina spar med bästa möjliga ljudkvalitet. Kopplad till Pioneer’s digital kedja av mixers och effektenheter, levererar DVJ-1000 oöverträffad ljudkvalitet. Ombord återfinns även Pioneers välrenommerade digitala uppsamplings filter Legato Link Pro. Detta filter återskapar genom komplexa beräkningar en förbättrad frekvensåtergivning som förloras på vissa format. (DVD: 48 kHz 192 kHz; CD: 44.1 kHz 176.4 kHz).  

 

Avancerade loopar
   

En ny fram och tillbaka loopknapp möjliggör ett skarvlös loopande i fyra sekventiella steg fram och tillbaks. Fler originella lösningar är bl.a en ‘one-track´ skarvlös loop (spåret loopas kontinuerligt när knappen halls nertryckt i en sekund), en 4-beat loop knapp (aktiverar automatiskt en 4-beats loop utan att man behöver lägga en slutposition), en ljusterbar loop in position och en bak belyst re-loop knapp. För DVJn som använder korta videospår är one-track loop knappen en användbar funktion – den upprepar innehållet.  

 

Snabb sökning
   

Ett nytt 4X´hyper jog´ läge finns för extra snabb sökning. Detta ökar även hastigheten på det audio/video material som scratchas, allt för extra kreativitet. Detta kompletteras med en ny manuell sökfunktion (upp till 160X) genom att samtidigt använda sig av jog hjulet.  

 

Ytterligare funktioner
   

Precis som på CDJ-1000MK3 finns guldpläterade RCA kontakter och spelaren har även en digital audio ut för att kunna leverera bästa möjliga ljud när kopplad till Pioneers digitala mixrar (DJM-800 och DJM-1000). Nu finns även en återuppspelnings funktion om skivan skulle tryckas ut av misstag. När skivan stoppas in igen återgår spelaren till den position den var på då skivan åkte ut och spelar vidare. Detta gäller både CD och DVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TVÅ ÅRS GARANTI. Pioneer är det enda märket som ger garanti även vid professionell användning i 1 år och 2 år för ej pro.
Älvsjö Ängsväg 6 vid Stockholmsmässan under Willys
Öppet vardag 10-18, lördag 11-16, söndag 12-16, Älvsjö Ängsväg 6, 086400880


> Klicka här för kartlänk <


40 år - 100.000 nöjda kunder:  Polisen, Operan, Skatteverket, Vägverket, SL, SJ, SAS, Försvarsmakten, KFM, Cafe Opera, Clas Ohlson, Martin Ohlson, SEB, Clarion Hotel, nattklubbar, Pride, gymkedjor, skolor, Circle K m.fl.


En månad pengar åter garanti postorder  Order iväg inom 1 dygn
  Swish 1235503453

NORWAY: Svensk MVA trekkes automatisk. Norsk MVA fakturere av rederiet. Samme beløp - samme MVA.

Vissa problem Klarna-order, ring / mejla så löser vi. Betala problemfritt med Swish 1235503453


FY-nda!


 

Specialerbjudanden:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!