1 500 kvm ljud ljus musik DJ karaoke scen, vardag 10-18, lördag 11-16, söndag 12-16, Älvsjö Ängsväg 6.  Problem med Klarna? Ring / mejla, vi löser 08 6400880. Swish 1235503453.

> Klicka här kartlänk Älvsjö <
 


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2019 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Mikrofoner


Är du professionell musiker eller lägger du bara några rim på fritiden? Här hittar du mikrofoner i alla prisklasser för både liveframträdanden och inspelningar. Din mikrofon är ditt kommunikationsverktyg och det viktiga är att du trivs med den. Oavsett om du sjunger, spelar saxofon eller trummor så har vi mikrofoner som passar! Ta en titt på vårt sortiment här nedan eller kom in till butiken vid Stockholmsmässan för att testa vårt utbud.

Mikrofoner - Dynamiska
Mikrofoner - Dynamiska
Mikrofoner - kondensator
Mikrofoner - kondensator
Mikrofoner - Stormembran
Mikrofoner - Stormembran
Mikrofoner - USB
Mikrofoner - USB
Mikrofoner för kamera
Mikrofoner för kamera
Mikrofoner, trådlösa
Mikrofoner, trådlösa
Mikrofonpaket
Mikrofonpaket
Mikrofonstativ
Mikrofonstativ


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!

PS: Vi söker även personal - säljare tex!