Välkommen till Billebro. Vi har sålt ljud och elektronik sedan 70-talet till mer än en halv miljon kunder i Skandinavien totalt för en halv miljard. Du kan handla direkt av oss i Sthlm och Dörarp eller per postorder. Klarna, kort, SEB eller swish. Boka besök genom 086400880 eller 0723676432 kent@billebro.se. Varmt välkommen!   Swish 1235503453Kundvagn
Kundvagnen är tom!

Lista UTFÖRSÄLJNING 3 platser, Krylbo, Ramsjö, Dörarp:

Priser i TKR tusen kronor:

Dörarp Småland
Robotsvets 5
Punktsvets 3
Bockningsmaskin 2
Hydraulpress Multiform 5
Pallställ 5
Container 30ft 25
Sprutmålningsrum halvt 1
Fläktar utsug insug 2
Lysrör NATURLIGT DAGSLJUS med armaturer massor 4
3 trailers för långtradare 15+15+25
3-hjulig moped fd televerkets antik 5
Kompressor fet 3
Värmesystem pellets 5
Oljetank med tusentals liter olja 10
Ackumulatortank 1
Televäxel IP med telefoner 2
Sängar eldrivna elkontroll 2 styck
Luftvärmepumpar defekta 3 styck

Ramsjö Hälsingland
Dieseltruck 5
Eltruck utan batteri 2
Massor från nedlagd bilverkstad 25
MAN lastbil reservdelar 3
Trasig traktor 8
Bilvrak många 1 för alla
Gräsklippare för stora ytor 10

Krylbo Dalarna
Luft vatten värmepump 35kW 35
Racetrailer 10
Bilvrak 1
Eltruck def batteri 5
Högtalar lager 25
Scania bokbuss 15
Kyltrailer 2 motordrivna golv 25
Flera andra trailers 10-20
Dieseltraktor 35
Chrysler Stratus 10000mil 7

ÖVRIGT
Peugeot Boxer 2015 krockad mm 35
Citroen Jumper 2012 stulits delar 15
6-sitsig Ford Transit kapellbil 35
Vw Crafter 85
Ford Transit med bakgavellyft 110
Nissan Almera 15
Honda Civic 2007 Hybrid 40
Vw Combi Passat 2012 75
650 produkter på REA! Postorder eller hämta i Tyresö, Ljungby, Avesta, Ljusdal. Boka besök på info@billebro.se ring 086400880. Swish 1235503453

©2021 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Native Instruments Traktor Scratch A6

Native Instruments Traktor Scratch A6

Native Instruments Traktor Scratch A6
Antal 
2 795:-
 SEK
2 236:- exkl. moms
Delbetala från 129:-/månad eller ett år räntefritt

FRI FRAKT TILL HELA

SKANDINAVIEN

Native Instruments Traktor Scratch A6
Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : NATscratcha6
Kortnamn : Native Instruments Traktor Scratch A6
Vikt : 2.00 kg
 Läs mer på tillverkarens hemsida
Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
TRAKTOR SCRATCH A6: 6-kanals USB2 ljudkort med Traktor Scratch PRO 2 mjukvara, Remix Decks, 2 vinyl kontrollskivor, 2 CD kontrollskivor. "divider"

Native Instruments Traktor Scratch A6

levereras med samma kompletta mjukvara som flaggskeppet Scratch A10. Vilket gör A6 till ett extremt prisvärt system för dig som vill kontrollera datorns musik med hjälp av din dina vinyler eller CDJs. Komplettera med en X1 och F1 så får du full kontroll över Traktors Remixdeck och effekter.
Allt du behöver för att spela digitalt.
I TRAKTOR SCRATCH A6 paketet får du med allt du behöver för att spela digitalt med super-tight Vinyl och CD kontroll: Den stabila och fullspäckade TRAKTOR SCRATCH PRO2 mjukvaran, TRAKTOR AUDIO 6 Interfacet där du kopplar in dig, och du får även alla tidskodskivor, kablar och ett stort scratch bibliotek för juggling, loopar etc som du behöver för att komma igång. I DUO´s kärna har vi två uppspelningsdäck fullspäckade med smarta och användbara funktioner, och dessutom har man tagit med 2 st av de nya sampledeck loop-spelarna och TruWave-vågformer för ett nytt, smartare sätt att kunna se energin i musiken visuellt! Det är bara att slänga på tidskodskivorna på dina existerande Vinyl/CD spelare, hooka upp dem till TRAKTOR AUDIO 6 interfacet och köra! Tack vare TRAKTOR 2´s överlägsna tidskod teknologi har tidskodskivorna dubbelt så hög upplösning som någon av konkurrenterna, -scratchningen är grymt tight och följsam! Du behöver inte oroa dig över ljudkvalitén, Ljudkortet är ett stenhårt aluminium interface med 24 bit/96 kHz Cirrus Logic omvandlare och högkvalitativa RCA kontakter. Färdig för scenen! Men nya TRAKTOR 2 teknologin kan du vara säker på att få något intuitivt, kreativt och helt beroendeframkallande!

Native Instruments Traktor Scratch A6 Features:
• Innehåller Traktor Audio 6-ljudkortet: ett High-gain USB2-ljudkort för DJ´s som kräver hög ljudkvalité och extra hög output! TRAKTOR AUDIO 6 har hela sex ingångar och sex utgångar vilket kommer att göra den till mittpunkten i din nya DJ-setup. Med en extra robust aluminiumkropp, 24bit/96kHz Cirrus-Logic®-High-end converters, senaste chip-teknologin och nydesignad drivrutinstruktur säkerställer man nu ljudkvalité i världsklass och en extremt låg latency. . För att ge bra kontroll för användaren är ljudkortet försett med 12st status-lampor som ger info om signalkedjan. Nu följer även en nätadapter med, vilket tillsammans med nya "Direct Thru mode" möjliggör enkelt byte mellan DJ´s där man kan köra externt ljud via TRAKTOR AUDIO 6 utan att ha den inkopplad i en dator.Ett års garanti. Native Instruments är världsledande tillverkare av studio och DJ-produkter. Kan även hämtas i Västberga.
Prenumerera på vårt nyhetsmejl, se längre ned till vänster på denna sida.

Ritningar till flera olika baslådor  https://www.speakerplans.com/index.php?id=1850horn

Prenumerera på nyhetsbrevet längre ned på vänster sida


 

REA:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!