Problem med klarna? Mejla så logger vi in din order manuellt; info@billebro.se. Vi skrotar telefon för att hinna med alla order nu. Mejla istället så svarar vi. Nyhetsmejl ner till vänster.  Swish 1231272434Kundvagn
Kundvagnen är tom!

 
Postorder eller hämta i Tyresö, Ljungby, Avesta, Ljusdal. Boka besök på info@billebro.se eller 086400880. Swish 1235503453

©2022 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Slutsålt XTZ Cinema SUB 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio och disco. 2700W 3x12" med spikrak frekvenskurva från 16 Hertz till 160 Hertz. Demo ex utan kartong med nå

VIDEO_DOVIDEO_DOVIDEO_DOVIDEO_DO
Antal 
12 995:-
 SEK
10 396:- exkl. moms
Delbetala från 457:-/månad eller ett år räntefritt
Fraktkostnad : 1 195:-
Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : XTC SUB 3x12tum
Kortnamn : Slutsålt XTZ Cinema SUB 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio och disco. 2700W 3x12" med spikrak frekvenskurva från 16 Hertz till 160 Hertz. Demo ex utan kartong med nå
Märke : XTC SUB 3x12tum
Vikt : 100.00 kg
Volym : 0.20 m3
Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
XTZ Cinema SUB 3x12 är en av de allra bästa basarna på marknaden för hemmabio och disco. 2700W 3x12" med spikrak frekvenskurva från 16 Hertz till 160 Hertz. Demo ex utan kartong med några repor. 1500W RMS.

77.4kg. Ultra Long Stroke Element med extrem acceleration. MADE IN SWEDEN.

XTZ SUB 3X12 - Aktiv subwoofer med urkraft och unik precision med ljudtryck upp till 123dB!

SUB 3X12 – Subwoofer för en verklighetstrogen upplevelse för bio med full kraft. SUB 3x12 designade vi med ett mål att ge en kompomisslös upplevelse av urkraft från djupaste bas till de mest dynamiska transienterna utan komprimering upp till extrema ljudnivåer. SUB 3x12 ger till maximal basupplevelse som kommer göra dig mållös och oavsett prisklass så är det väldigt svårt att hitta en motsvarande subwoofer till SUB 3x12. Tack vare en stor och perfekt avvägt låda som skapar perfekta förutsättningar för 3st snabba och lättdrivna 12" element som drivs av 3 separata Class-D slutsteg på totalt 2700 Watt. Tack vare enormt "head room" så låter SUB 3x12 fantastisk vid normala volymer och fungerar perfekt till musik eller hembio. SUB 3x12 är en av de mest kraftfulla subwooferna i världen för hemmabio!

"I never really looked at the price of the 3X12 until I was putting this article together. For some reason I had a figure of $3,900 in my head and did not question it at all because that type of sticker seemed entirely in line with the product quality. Then I did a bit of fact checking and learned that the 3X12 is in fact $2,500!"

"XTZ’s 3X12 subwoofer flexed its considerable muscle and earned the Audioholics Bassaholic Extreme Room rating. It is one of the few single unit sub systems able to do so."


Recension i Audioholics


Element

3X12 har 3st avancerade High-Speed Ultra-Long-Stroke element utvecklade av XTZ speciellt till Cinema serien. Tack vare elementens låga vikt, kraftfulla magnet och en stor och optimal lådvolym så kan 3X12 klara vilken impuls och vilken dynamisk energi som du skickar till denna subwoofer. Den långfibermassa som elementen är tillverkad av ger en mycket hög känslighet men även med "mjuk klippning" egenskaper som ger ytterligare utrymme för distorsionsfritt ljud vid extrema nivåer. I kombination med de 3 förstärkarna på 2700Watt toppeffekt så har aldrig djup och kraftfull bas presenterats med mer äkthet.


Ljudjusteringar

För att justera denna unika subwoofer optimalt till dina behov och till ditt rum, har Cinema 3x12 ett Room Gain EQ(rums förstärkning) som erbjuder möjligheten att utjämna ljudet så att det anpassar sig till rummet på bästa sätt. 3x12 spelar rakt ner till otroliga 16Hz utan ansträngning. Ytterligare justeringar kan göras genom att försegla den slitsformade basreflexporten med den medföljande pluggen. Det ger en sluten 3x12 med maximal precision och en tidigare avrullning av frekvensgången. Därmed kan flera inställningar göras tillsammans med de vanliga fas- och gränsfrekvensjusteringarna, och subwoofern kan optimalt anpassas till just dina behov.


Kabinett

Stark MDF försäkrar om maximal stabilitet med optimal intern volym for elementen. Den oregelbundna lådan reducerar interna resonanser effektivt och ger ett tidslöst utseende. Fronten är 55mm tjock och alla sidor är förstärkta med 40mm breda MDF skivor vilket ger en mycket stabil låda. Under lådan finns en extra MDF fot som hela subwoofern vilar på för mer tyngd och stadga. På insidan finns flera lager med dämpmatereal for att släcka ut inre resonanser. Lådan förblir stum oavsett ljudtryck. Lådan är stor men det är helt nödvändigt för att nå de lägsta frekvenserna med full kraft och samtidigt spela de högre bastonerna utan komprimering.


Lacken

Lacken på Cinema är anti-reflex lack som är en speciell polyuretanlack som appliceras med 8 lager för att ge en jämn fin yta men också för att reducera reflexer från projektorn till ett minimum. Grillen fästs med magneter och ger därför högtalaren ett väldigt rent uttryck om grillen ej används. Sidoväggarna är lackad i en speciell tålig nextel coating som också ej reflekterar ljus från tex projektorn.


Terminal

Bakpanelen i aluminium stödjer RCA-eller XLR-ingångar. Det finns även XLR-utgång för möjlighet till seriekoppling av subwoofers. Lågpassfiltret är steglöst justerbart mellan 40-160hz. Även volym och fas justeras steglöst. Med andra ord finns det gott om inställningar för att få optimal funktion i varje rum och miljö.


Frontskydd

Grillarna fästs med magneter och ger därför högtalaren ett väldigt rent uttryck om grillen ej används.SPECIFIKATIONER

Konstruktionstyp: 3 x 12" Aktiv hybrid subwoofer (Bassreflex / Sluten)
Basregister: 3 x 300 mm (12") avancerad High-Speed, Ultra-Long-Stroke (Polymerförstärkt Bomull med Nomex-fiberer)
Amplifier: 3 x High-End Claridy Class-D
Frekvensrespons: 16 - 160 Hz (+/- 3dB)
Power: 2700 W Peak / 1500 W RMS, Class-D
Phase: Variabel 0 - 180°
Crossover frequency: Variabel 40 - 160Hz, Bypass
Terminal: 2 x RCA, XLR, XLR pass-thru
Ljudinställningar: Bassreflex / Sluten, 2 x EQ (Anechoic, Room gain)
Frontskydd: magnetisk, svart

Dimensioner: 535 x 1145 x 555 mm  (Höjd inkl. fötter)
Vikt: 77.4 kg 
Färger: Studio-finish mattsvart, Mattsvart 8 lagers anti-reflektions-lack

Prenumerera på vårt nyhetsmejl, se längre ned till vänster på denna sida.

 

REA:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!