Besök oss gärna i Dörarp Värnamo Ljungby 08-6400880. Problem med klarna? Mejla så logger vi in din order manuellt; info@billebro.se. Nyhetsmejl ner till vänster. Hälsingland Jämtland Ramsjö Ytterturingen 0708567232. Köp hus med ljud på köpet se https://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=8883   Swish 1231272434Kundvagn
Kundvagnen är tom!

 
Postorder eller hämta i Tyresö, Ljungby, Avesta, Ljusdal. Boka besök på info@billebro.se eller 086400880. Swish 1235503453

©2022 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Sennheiser E845

VIDEO_DO
Antal 
999:-
 SEK
799:- exkl. moms
Fraktkostnad : 99:-
Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : SennheiserE845
Kortnamn : Sennheiser E845
Vikt : 1.00 kg
Volym : 0.05 m3
 Läs mer på tillverkarens hemsida
Fabrikat : Sennheiser (www.sennheiser.com)
Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
Sennheiser E845

Sennheiser E845S Professionell Sångmikrofon - Nästan Ny

Sennheiser E845 är en dynamisk supernjuremikrofon, idealisk för tal och sång. Med supernjur riktiningskaraktäristiken elimineras bakgrundsljud fantastiskt och E845 har dessutom en mjuk och varm tonal respons, och komplett dynamiskt omfång, med presence lift för klarhet och projektion. Allt detta gör denna mikrofon perfekt för presentationer, konferenser, PA-bruk, körer såväl som övningsutrymmen och på scenen. Den utökade höga frekvensen innebär att sången blir mer levande, bredare och öppen. Denna mikrofon har också en tyst strömbrytare.

Nästan Ny: Denna produkt kan ha öppnats för kvalitetskontroll, returnerats av en kund, renoverats eller sakna icke nödvändiga delar eller mjukvara. Annars fungerar produkten som ny. Detta är en fantastisk möjlighet att köpa en fullt fungerande produkt till nedsatt pris, med en tre-års-garanti.

DEMO EX UTAN KARTONG

Sennheiser E845

  • Supercardioid-mikrofon ger hög feedbackskydd
  • Utökat högfrekvenssvar skapar stark dynamik
  • Hanterar effektivt höga ljudtrycksnivåer - perfekt för live situationer
  • Robust metallkropp garanterar hållbarhet
Prenumerera på vårt nyhetsmejl, se längre ned till vänster på denna sida.

 

REA:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!