2000kvm 1km från E4 mellan Helsingborg och Jönköping. Prenumerera nyhetsbrev ljud ljus mm, anmäl ner till vänster.Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2021 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Casio AP-710 med samma innehåll som de dyraste Casio GP modellerna 40.000 - 50.000 kr

VIDEO_DOVIDEO_DOVIDEO_DOVIDEO_DO
Antal 
15 688:-
 SEK
12 550:- exkl. moms
Delbetala från 544:-/månad eller ett år räntefritt
Fraktkostnad : 1 995:-
Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : CasioAP710
Kortnamn : Casio AP-710 med samma innehåll som de dyraste Casio GP modellerna 40.000 - 50.000 kr
Märke : Casio AP-710
Vikt : 500.00 kg
Volym : 1.00 m3
Fabrikat : Casio
Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 

Casio AP-710 med samma innehåll som de dyraste Casio GP modellerna 40.000 - 50.000 krAiR Grand Sound Source

Mer naturlig sustain för vackrare ackordresonans. Mer känslig uttrycksförmåga för pianissimo-ljud, särskilt när du spelar mjukt.

 • AiR = Acoustic & Intelligent Resonator
'AiR

Tre legendariska pianon

Den förvarade traditionen för piano, ett instrument med en lång historia som går tillbaka till 1700-talet, lever vidare i tre fantastiska pianon. CASIO utforskade och analyserade de uttömmande tonalegenskaperna hos dessa tre fullständiga konsertpianon, gjorda i Berlin, Hamburg och Wien. Vi utnyttjade hela vårt sortiment av våra digitala teknologier för att uttrycka den tonala karaktären på dessa flyglar i AiR Grand Sound Source. Det är nu möjligt att njuta till fullo av det fantastiska ljudet från dessa historiska pianon, älskade av Liszt, Debussy och andra musikaliska jättar, på ett enda digitalt piano.

Berlin Grand ljud som utvecklats i samarbete med C. Bechstein.

När han talade om C. Bechstein-pianot, förklarade Claude Debussy, "Pianomusik bör bara skrivas för Bechstein." Denna historia av C. Bechstein-pianon börjar med företagets grundande av Carl Bechstein i Berlin 1853. Nu har Casio anslutit sig i samarbete med den berömda pianotillverkaren för att utveckla "Berlin Grand" -tonen, ett balanserat, elegant ljud med en tydligt definierad form. För att skapa sin utsökta tydlighet i ton och livlighet analyserade vi tonfärgen för det ultimata C. Bechstein-mästerverket, D282. Det resulterande ljudet, som möts med godkännandet av till och med C. Bechstein-pianotillverkaren Werner Albrecht, har införlivats i CELVIANO AP-710 som "Berlin Grand."


Keyboard System

Naturlig spelkänsla som liknar en flygels fasta beröring och omvandlar spelarens tankar till ljud

Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II, med en flygels unika ljudtiming

Skillnaden mellan ljudstrukturerna på en flygel och ett digitalt piano verkar som en skillnad i timing, från det ögonblick instrumentet spelas till ljudet är hörbart. Tri-sensor Scaled Hammer Action Keyboard II svarar genom att ha ett system med tre sensorer som upptäcker beröring av tangenterna i följd.

Simulerade ebenholts- och elfenbenstangenter med optimal passform för fingertopparna för bättre spel

De simulerade ebenholts- och elfenbenstangenterna erbjuder den lyxiga känslan och strukturen samt den smidiga beröringen av ett flygelkeyboard. Den detaljerade ytan på tangenterna förhindrar att fingrarna glider på grund av svett, även när du spelar under längre perioder.


Lid Simulator* återger ljudeffekterna från ett öppet lock

Ljudvolymen och kvaliteten ändras när locket på ett flygel höjs eller sänks. Lid Simulator återger samma akustiska effekter för förbättrad njutning med ett digitalt piano. De akustiska effekterna av att öppna och stänga locket simuleras i fin detalj. Pianoljudet du söker när du spelar är alltid tillgängligt för din njutning genom att välja i vilken grad locket höjs eller sänks.

 • Inställningsvärdet för Lid Simulator förblir oförändrat, oavsett om locket på pianokroppen är öppet eller stängt.
'Lid

En enastående utveckling av det digitala pianot

String Resonance resonator uppnår djup, rik resonans med 88 tangenter

Ljudet som produceras av ett akustiskt piano är inte bara det ljud som hör till tangenterna som trycks ned. Andra strängar med frekvenser som är nära förknippade med de som producerar ljuden resonerar också och lägger till deras ljud för att ge musiken en unik rik resonans. I vanliga digitala pianon reproduceras denna strängresonanseffekt praktiskt taget med strängar. Den flerdimensionella Morphing AiR-ljudkällan tar emellertid ett annat tillvägagångssätt genom att använda ett "strängresonans" -system som innehåller en stereo-resonanssimulator för alla 88 tangenter. Resonansen för de 88 tangenterna återges helt och naturligt. Resonansen som uppnås genom att spela en enda ton skiljer sig från den som uppnås genom att spela ett ackord för att återge de resulterande variationerna i resonans på ett naturligt sätt. Detta möjliggör även för spelare att uppnå varierande resonanser, kontrollera dem efter behov genom styrkan av deras beröring, och därmed förverkliga föreställningar med ett akustiskt pianos unika uttrycksförmåga.

Key Off Simulator reproduktion av tonvariationer till följd av fingerutlösning

Längden på efterklangen och uttrycken som ett piano producerar varierar beroende på hastigheten som pianisten släpper sina fingrar efter att ha berört tangenterna. Det nya keyboardssystemet innehåller en Key Off-simulator som reproducerar dessa nyanser som är resultatet av tangentfrisläppandet. 

'Key

Damper Resonance* uppnår en mer naturlig och vacker resonans än en pedal

Den djupa, vackra resonansen till följd av användningen av en spjällspedal reproduceras också naturligt av en stereo resonanssimulator installerad på alla 88 tangenter, en metod som skiljer sig från konventionell simulerad reproduktion med effektbehandling. Uppmärksamheten på detaljer går så långt som att simulera den resonans som skapas av lyftningen av spjällen när pedalen trycks ned. Ett kontinuerligt variabelt system har använts för spjällpedalen, dessutom återspeglar även de subtila förändringarna i efterklang som inträffar som svar på det känsliga trycket som utövas av partiell pedaldrift. Detta gör det möjligt för spelare att använda pedaldrift för att uppnå graciöst uttrycksfulla föreställningar.

 • 4 justerbara nivåer.

Action Sound System

En flygel genererar också flera typer av mekaniska ljud, som är en viktig del av spelupplevelsen. Casio har försökt att tillhandahålla en mer realistisk simulering genom att återge ljuden från dessa mekanismer. Tre typer av driftsljud ingår och volymen för varje kan ställas in oberoende eller stängas av.

 • Damper Noise, Key On Action Noise and Key Off Action Noise
'Action

Hall Simulator

Hall Simulator-funktionen simulerar de olika akustiska egenskaperna från världsberömda konserthus, från ren efterklang med enastående tonal transparens till fristående, bländande efterklang. Ett avancerat utjämningssystem säkerställer pianistens fulla glädje av viktigt pianoljud.

'Hall

Concert Play

Högkvalitativa ljuddatainspelningar av 10 liveorkesterföreställningar är installerade. Pianister kan spela tillsammans med inspelningarna och njuta av känslan av att delta i en magnifik föreställning. Musikaliska poäng av konserterna samlas.

'Concert

Mångsidiga egenskaper

 • Audio Recording (44.1 kHz WAV Format / up to approximately 25 min. per song)
 • 18 high-quality tones including stereo-sampled grand piano tones
 • Digital effects: hall simulator (6 types x 4 positions), chorus (4 types), brilliance, DSP (preset for some tones)
 • Lesson feature using 60 Music Library songs plus 10 user loaded songs
 • Duet Mode enabling two people to play in the same range
 • Recorder: 2 tracks x 1 song, approximately 5,000 notes
 • 8 tone select buttons for instant access
 • USB flash drive port
 • Adjustable-height piano bench included
 • LINE IN/OUT jacks (L/MONO, R for each)
 • AUTO POWER OFF
AP-710 är lika kompakt som det är elegant och precis som de andra instrumenten i Celviano Grand Hybrid serien har detta också AiR Grand Sound Source. Det är utvecklat i samarbete med C. Bechstein. 26 unika toner finns inbyggd, inklusive tre välkända grand piano ljud. Det ideala antalet för en bred repertoar.

AP-710 erbjuder en rad eftertraktade funktioner för en så bred ljudbild som möjligt inom akustik och effekter. Som till exempel konserthus effekter och Concert Play funktionen som ger pianisten möjlighet att spela med till ett känt orkesterstycke

Hammer Action Keyboard
3 välkända grand piano ljud i ett piano
Air Grand Sound Source
26 Unika toner
2 vägs 6-högtalarsystem. 30+30 watt


CASIO - störst i världen på digitala pianon och keyboards. 3 år garanti. 5 år på GP.
Älvsjö Ängsväg 6 vid Stockholmsmässan under Willys, 086400880 Prenumerera på nyhetsmejlet!
 

> Klicka här för kartlänk <


40 år - 100.000 nöjda kunder:  Polisen, Operan, Skatteverket, Vägverket, SL, SJ, SAS, Försvarsmakten, KFM, Cafe Opera, Clas Ohlson, Martin Ohlson, SEB, Clarion Hotel, nattklubbar, Pride, gymkedjor, skolor, Circle K m.fl.


En månad pengar åter garanti postorder  Order iväg inom 1 dygn


NORWAY: Svensk MVA trekkes automatisk. Norsk MVA fakturere av rederiet. Samme beløp - samme MVA.

Klarnaproblem? Ring / mejla så löser vi. Betala problemfritt Swish 1235503453
Our speaker brand BILLEBRO - come and listen - they are produced at same factory who do all models for Community USA. Community US is wellknown to all buyers of high end PRO audio in USA. The quality is exquisite. Come and listen, really!


 

Specialerbjudanden:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!