Offert större inköp ring 0735411123 eller mejla info@billebro.se  Betalfunktionen strular - faktura / klarna mejla ekonomi@billebro.se  Delbetalning, cash, kort, swish 1231272434  Vi driver även www.uthyres.eu och www.ramsjocamping.com och om du vill komma på besök och köpa elektronik så har vi alltid en bostad till dig om du vill övernatta! Och har du några frågor om produkter, leveranser etc så det är bara att ringa messa eller mejla 24/7 vi är snabba på att svara nuförtiden!

Besök oss! Ring/messa 0735411123 oavsett om det är en spontanvisit eller du vill boka en tid. Tyresö, Dörarp Ljungby, Krylbo, Ånge Ljungaverk. 10.000kvm ytor, 3500 elektroniklager, 6500 hyr vi ut se www.uthyres.eu
Kundvagn
Kundvagnen är tom!

Även uthyrning av företagsbostäder se www.uthyres.eu och www.ramsjocamping.com
 

Även MEJERIET ÅNGE 3500kvm
Hyr in dig, hyra replokal, studio etc med eller utan utrustning (massor av utrustning finns!!)
Bidra med jobb här med renovering av lokalerna och eller montera ljud ljus samt transportera
Vara ledare eller projektledare, koordinator
Producera events och show, planera in datum
Utbilda, hålla kurser
Finansiera, söka bidrag, sköta ekonomi administration
Marknadsföra, skapa samarbeten långsiktigt

Så kontakta mig på 0735411123 texta eller ring (även whatsapp o telegram) eller application@billebro.se

Detta kan leda till samarbete med SKOGSREJV som dotter Yrla Miranda driver samt många andra samarbeten. Jag äger och förvaltar även FOLKETS HUS RAMSJÖ med scen och 450 publikplatser samt HEDSJÖ CAMPING med 350m sandstrand och 10.000kvm öppen yta i ett fd sand och grustag intill HEDSJÖ SKOLA. Möjligheterna är unlimited. Hur blir det ännu bättre och vad mer är möjligt?

Jag är DJ, dansare, poet, healer, volleybollspelare, superkapitalist, singel, livskonstnär, eventkoordinator, VD och ägare för billebro.se ramsjocamping.com uthyres.eu . 3000kvm ljud och ljusutrustning finns till förfogande, även antika roliga grejor!
Postorder eller hämta. Boka besök på info@billebro.se. Swish 1231272434

©2024 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Pioneer DJM2000 demo ex i nyskick


Antal 
18 995:-
 SEK
15 196:- exkl. moms
Delbetala från 651:-/månad eller ett år räntefritt
Fraktkostnad : 139:-
Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : PIOdjm2000
Kortnamn : Pioneer DJM2000 demo ex i nyskick
Märke : Pioneer DJM2000
Vikt : 6.00 kg
Volym : 0.03 m3
 Läs mer på tillverkarens hemsida


Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
Pioneer DJM2000. Köp eller HYR per dygn/helg/vecka/månad!

En ny referens för DJ-mixers.

Vill du ha en mixer som matchar kraften och prestandan i våra nya digitala CDJ-2000-spelare? Här är det du söker.

Denna innovativa mixer har utvecklats i samarbete med flera internationella DJ:s och ger dig relevanta funktioner och kontroller för en fullständig kreativ frihet.

Pioneer DJM-2000 är utformad som ett integrerat system för att förenkla allt mer belamrade DJ-bås och har samma effektteknologi som EFX-1000 inbyggd. De 6 individuella effektprocessorerna gör att du kan skapa dina egna unika ljud via den fantastiska multitouch-pekskärmen – ett helt nytt sätt att mixa.

Mixern har också en manöverratt och Tap and Trace-metoder med en intuitiv layout så att du alltid kan fokusera på det kreativa arbetet.

Tre nya spelningslägen, inklusive MIDI (med fyra layouter), gör dig redo för varje DJ-scenario.

Enklare att koppla upp

Du får tillgång till avancerade anslutningsmöjligheter. ProDJ Link kopplar samman upp till 4 CDJ-2000/900 och 2 bärbara datorer med rekordbox™, vilket gör att du enkelt kan dela bibliotek och byta sets med andra DJ:s. Du kan också snabbt sampla live-inspelningar, se statusinformation (som direktsändningsstatus, kanalnummer o.s.v.) på anslutna spelare, medan Cue Link låter dig lyssna på spår från rekordbox via en dedikerad cue-kanal.

Anslut din bärbara dator och använd dess ljudsignal i dina mixar. Det går lekande lätt tack vare det inbyggda 4-kanaliga USB-ljudkortet på 24 bitar.

Pioneer DJM-2000 använder en balanserad utgångsförstärkare med en fullständigt diskret konstruktion som gör att ljudkvaliteten kan justeras i varje frekvensband. Vi har lyckats skapa ett optimalt klubbljud genom att ta hänsyn till hur ljudet är uppbyggt, ned till de minsta resonansdetaljerna.

Funktionalitet, anslutningsmöjligheter och kvalitet gör DJM-2000 till den ultimata klubbmixern.DJM-2000 är en fullt digital 4-kanals mixer med en innovativ touchscreen och en hel arsenal med effekter. Inte mindre än sex individuella effektprocessorer bygger grunden för hundratals remixkombinationer så att varje DJ kan skapa sitt egna unika sound. Ett stort tack till alla involverade i utvecklingen av denna fantastiska produkt. Med på resan har vi haft internationella DJ´s som James Zabiela, Roger Sanchez, Eddie Halliwell, Tom Middleton, Paul Woolford, John "00" Flemming och våra svenska house kometer Axwell, Sebastian Ingrosso och Steve Angello. Kombinationen av våra nya CDJ spelare och DJM-2000 ger användaren en helt ny platform att underhålla publiken med. Via ProDJ Link kan du koppla ihop upp till 4st spelare till mixerns LAN hub och två laptops (med RekordBox) till mixerns USB och accessa all musik på samtliga spelare. Tre olika "Performance modes": Frequency Mix, ger en mer exakt mix med en unik crossfader EQ lösning. Sidechain Mix, har sju olika dynamiska effekter. MIDI mode mix, (fyra modes) medger möjligheten att kombinera en laptop i sitt set. Fortsättningsvis finns en vidare utvecklad "Beat Effect" med "Effect frequency" som ger DJ´n möjligheten att kontrollera nivån på effekterna och lägga dessa på utvalda frekvenser som t.ex. eko på vokaler. Inst FX! Noise, HPF, LPF, Jet, Zip & Crush med HP och LP filter per kanal. En parameter ratt för finjustering av varje effekt. En "White Noise" generator kombinerad med en ny beat effect som Gate, Slip Roll eller Multi Tap lär skak om de flesta på dansgolvet. Live Sampler. Spela in på mixern (mic/master) - spela upp på CDJ-900/2000! Upp Get control! Status indikator! On-air. Få information direkt på spelaren om mixerns regel är uppdragen, joghjulet på CDJ-2000 ändrar färg och meddelar. Vilken musik ligger live? Inga problem! 24 Bit, 107dB S/N ger bästa tänkbara ljudkvalitet. Fyra digitala in och en ut. Balanserade utgångar för Master och Booth. Full analog send/return.


  • Direct Energy amplifier: Yes
  • Output Power per Channel 150W
  • Impedance at Output Level 6Ω
  • Number of Channels 7
  • Signal / Noise Ratio 100 dB
  • Input Connections Front:
  • - 1x HDMI
  • - 1x USB 2.0 (iPod/iPhone Digital Audio, USB drive)
  • - 1x MCACC Setup MIC

Prenumerera på vårt nyhetsmejl, se längre ned till vänster på denna sida.

Komplettera med:

Prenumerera på nyhetsbrevet längre ned på vänster sida


 

REA:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyr eller köp ljud eller DJ-utrustning. Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen! Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!