Älvsjö Ängsväg 6 tel 08 6400880. Öppet 9-18, lördag 11-16, söndag 12-16. Prenumerera på nyhetsbrev, nere vänsterspalten. Bröllop i Hälsingland se https://www.billebro.se/myshop_start.php?PRID=15573
> Klicka här kartlänk Älvsjö <


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2020 billebro

Powered by FozzCom  9.99

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Hej!

Kent Billebro här. VD och grundare. Jag söker fler återförsäljare, stora som små. Både för vårt eget högtalarmärke BILLEBRO som tillverkas på samma fabrik som COMMUNITY USA. Och för hela övriga sortimentet. Jag kan träffa dig och visa vårt sortiment i vår 1500kvm lagerbutik i Älvsjö närhelst det passar dig. Boka tid med mig. Just nu flera "special dealZ".

Vi har även ett stort lager begagnat, fraktskadat, returex, mm. Kan säljas styckevis eller i 10st eller 100st... Har tusentals! Utspritt på 3 lager i Dörarp Småland, Krylbo Avesta, Älvsjö Sthlm.

Jag vill förändra och förnya hela vår organisation och är öppen för alla typer av nya samarbeten.

Jag äger även fastigheter där jag hyr ut bostäder, lager, förråd, garage, stugor, 2 restauranger. Köpta nyligen så mycket är ledigt och outhyrt. Hör av dig om det är intressant. Ramsjö Hälsingland mycket ledigt restauranger lägenheter verkstäder garage ställplatser stugor förråd lador kvarn mm mm mm...

Vill du hyra yta i Älvsjö bredvid Stockholmsmässan?

Dela gärna detta på facebook, sociala media och andra ställen!


Kent 0735411123 och kent@billebro.se samt lägg till mig både på linkedin och facebook.

  PS: Vi hyr gärna ut, även långtid, vi har många långtidsuthyrningar till idrottsklubbar, gym, m.m. Kan även installera var som helst i Europa. Vi har även byggt nattklubbar i Norge och Spanien tex!


Vill du avbeställa nyhetsbrevet? Klicka här.

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet. Öppet 7 dagar i veckan, 1500kvm stor lagerbutik på ÄLVSJÖ ÄNGSVÄG 6 intill Stockholmsmässan, under Willys i Älvsjö. Tel 086400880 och 0735411123. Kom på besök!

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!