Billebro lagershop 1 500 kvm

Älvsjö Ängsv 6, tel 08-6400880
Vardag 10-18, lör 11-16, söndag stängt.

Lediga jobb: Platschef, redovisningsekonom.Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2018 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Antal 
Ord. pris:
11 994:-
5 349:-
 SEK
4 279:- exkl. moms
Delbetala från 211:-/månad eller ett år räntefritt

FRI FRAKT TILL HELA

SKANDINAVIEN

Translate  English  Norska  Finska  Danska  Spanska
Produktinformation
Artikel nr : PACK6690
Kortnamn : 2xBILve15+RELha210b
Märke : PACK6690
Vikt : 74.00 kg
Volym : 0.41 m3
Fabrikat : Billebro
Prod review Prod review Prod review Prod review Prod review
 
2400W 2st 3-vägs 15" högtalare med design och kvalitet från Cervin Vega VE-15. Tillverkad på samma fabrik med ännu starkare komponenter som även klarar proffsbruk. Bästa köp. Största modellen i vår VE-serie har mer att erbjuda än många tillverkares absoluta toppmodeller. Vill du ha bas, enorma ljudtryck och massiva upplevelser även i riktigt stora rum så får du inte missa VE-15! Urstark bas från 26Hz med det massiva 385mm Striker-elementet. Högupplöst diskant i högsta hifiklass med silkes-domediskant. Perfekt mellanregister med 5" 130mm mid. 26Hz-22.000Hz. Extremt lågt pris tack vare egen import. 30kg 200-liters MDF-basreflexlåda med sjukt grymma element! Spelar skiten ur allt!!! Vår egen storfavorit. I paketet ingår även en tysk 480W superhifi-förstärkare, högsta klass hifi-ljud, minimalt format, minimalistisk design. Även karaoke-funktioner, 2 mik-ingångar. Starkare än många PA-slutsteg, otrolig punch!

Förstärkaren:

Reloop HA-210 är en HiFi förstärkare med fantastiskt högupplöst ljud med kapacitet för extra höga ljudtryck och många tillämpningar. CD, tuner, iPhone, PC/mac och andra källor kan kopplas. Reloop HA-210 är idealisk hemma, i restaurang, butik eller i studio.

 • 2 mik-ingångar med egen volymkontroll
 • EQ-reglage, bas och diskant
 • EQ kan kopplas bort för verklig hifi-njutning
 • Mycket hög ljudkvalitet
 • Soft start
 • Limiter
 • Kanalväljare för CD, tuner, tape, aux 1 och aux 2
 • 4 utgångar: Terminal med 4 mycket stora polskruvar för extra grova högtalarkablar samt line-utgångar
 • 5 ingångar: RCA
 • 2 mik-ingångar på fronten med 6,3mm tele
 • Effekt: 2x240W max, 2x120W rms i 8 ohm
 • Frekvensomfång: 20Hz - 20.000Hz
 • Mått: 420x75x370mm
 • Vikt: 10kg med emballage
 • Svarteloxerad aluminium
 • Extra stark strömförsörjning med toroidtrafo
 • Tyskt kraftpaket, storsäljare


Högtalarna:

Vi anser bestämt att storleken spelar roll, i alla fall när det gäller storleken på baselementet. VE-15 är den största högtalaren i den nya VE-serien och har ett 15-tumselement som bör behandlas med respekt! Storleken på baselementet avgör både hur djupt en högtalare går och hur högt den kan spela. Detta gäller för alla monster som kommer från Cerwin Vega-fabriken, och detta fall innebär det att VE-15 klarar det mesta – från pop och rock till techno och hiphop på massiva volymer.VE – Världsberömda Egenskaper

Nya VE-serien passar lika bra i hemmabion som i en renodlad stereoanläggning för rock och hiphop eller r’n’b. I båda fallen är hög volym och kraftfull dynamik viktiga egenskaper, och det är ju detta som vi är mest kända för! Vi har sysslat med bas och höga volymer sedan långt tillbaka och har mycket erfarenhet av hårdslående underhållning!

Även om Cerwin-Vega har blivit världsberömda för kraftfull bas och extrema ljudtryck så passar deras hemhögtalare till väsentligt mer än bara stenhård rock och explosiva filmeffekter. VE-högtalarna är knappast helt perfekta för dem som enbart lyssnar på klassisk musik, men de fungerar suveränt med de flesta musikstilar, till exempel vanlig pop och jazz. All musik låter ju bäst när den återges med dynamik och en naturtrogen bas…


VE – Verkligen Engagerande

Det 15 tum stora baselementet ger en fysisk och slagkraftig basåtergivning som få andra högtalare kan matcha. När volymen går upp flyttas så mycket luft i rummet att saker och ting nästan börjar flytta på sig. Vill du att all inredning ska stanna på sin plats så bör du överväga att spika fast den!


VE – Välbekanta Element
Om du tar av fronten på VE-15 så möts du av en välbekant syn. Den röda upphängningen av baselementet har blivit ett kännetecken för Cerwin-Vegas extrema prestanda. Högtalarna i VE-serien är utrustade med tåliga baselement som har en lång slaglängd. Tack vare gjutna korgar och en stark upphängning kan baselementet både spela högre och gå djupare. Det lätta och styva membranet reagerar blixtsnabbt på musiksignalen vilket är viktigt för att basåtergivningen ska bli rapp och detaljerad. Riktigt bra bas går inte bara djupt, den är skoningslöst exakt!

Även diskanten och mellanregistret håller hög klass. För de högsta frekvenserna har vi tagit fram en ny diskant som kan hänga med de övriga elementen när det gäller dynamik och volym. Även mellanregistret är konstruerat för att hänga med på höga volymer, samtidigt som det är optimerat för att återge röster och instrument med en delikat hand.


VE – Välbyggd Elegans
Våra stora högtalare kräver stora kabinett och måste vara styva och robusta för att kunna tygla de våldsamma krafterna från elementen och ge dem en stabil arbetsmiljö. Även VE-högtalarna har en form som fyller denna funktion, men har ändå fått ett stilrent utseende. Den nya serien har visserligen fortfarande stora kabinett, men de har fått en ren design med ett förhållandevis smalt frontstycke. Detta gör att golvmodellerna är lite lättare att placera och inte tar upp så mycket golvyta. Den smala formen hjälper också till att staga upp kabinetten och dämpar vibrationer från den tunga basen.
Högtalarna täcks av diskreta fronter som gör att de inte stjäl uppmärksamheten från resten av inredningen alltför mycket. Den som vill ha ett utseende som påminner om ljudet kan ta av fronterna, då både syns och hörs det att det handlar om kvalitet!


VE – Very Entertaining!
VE-serien handlar om ren och skär underhållning. Tillsammans med en kompetent förstärkare får du en anläggning som gör att kan du se fram emot många års massiva upplevelser, för att inte tala om lystna blickar från avundsjuka vänner. Men de kolossala krafterna bör användas med ett visst mått av försiktighet, och tänk på att skydda öronen. VE-högtalarnas extrema egenskaper i kombination med alltför roliga fester och filmkvällar kan orsaka hörselskador – och skrämma både barn och vuxna i hela grannskapet!
Specifikationer:

Typ: 3-vägs basreflex. V-15 bas: 2 x 15" 385mm extra djupslående Striker-basar, går ända ner till 26 Hertz, ultraflexibel gummi-upphängning, extra låg resonansfrekvens. 2.5" ventilerade högeffekts-talspolar och 50-oz 140mm ventilerade magneter. Membranet slår hela 10mm. 2x900W peak 2x225W rms Basreflex baktill Extremt bra bastryck med Striker-elementet i dessa stora perfekt avstämda 200-liters basreflexlådor Mellanregister: 2x5" 130mm med 1" 25.4mm talspolar och 70mm magnet. MID-538 200W peak 50W rms. Diskant: Dome tweeter med vävmembran av silke och 1" 25.4mm talspole samt 70mm magnet. 5-38. 200W peak 50W rms. Delningsfilter av högsta kvalitet med brant delning 18dB/oktav skyddar elementen och ger bättre ljud, 4 polykarbonatkondensatorer (tål högspänning, används i militärelektronik) ger bättre ljud. 2 lampsäkringar för diskanten. Delar vid 800Hz och 4000Hz. CN154 Effekt: 1200W peak, 600W musikeffekt, 300W rms (Peak är mycket kort, musik är dynamisk effekt över tid och vad många anger, rms är en linjär signal i 10 timmar) Frekvensomfång: 26Hz - 22.000Hz Impedans: 8 ohm Fronten helt resonansfri med 6 metallfästen plus 12 kardborrefästen, totalt 18 fästen! Kabinett: 15mm MDF Elegant svart ask Bas: 4 heavy duty gummifötter Storlek: 421x528x914mm Vikt: 2 x 30k
Fabriken tillverkar samtliga Community högtalare - de kostar 3x mer än när vi tar hem under namn BILLEBRO. Högst kvalitet, mest prisvärt. Kunder upplyser oss om att kvaliten är som Turbosound. Det motsägelsefulla är att vi, Billebro, mest är kända för att sälja billiga lågprisvaror - här har vi valt att sätta vårt eget namn på varor som håller högre kvalitet än i stort sett allt annat som vi säljer.
Köp eller hyr till nettopris, lagershop 1 500 kvm vid Stockholmsmässan, Älvsjö Ängsväg 6 under Willys. Gångavstånd Älvsjö station.
Tel 08 - 640 08 80
Öppet M-F 10-18, L-S 11-16

> Klicka här för kartlänk <


Skrymmande tunga paket:
Verklig fraktkostnad tillkommer. E-butiken räknar ej ut rätt fraktpris på större / tyngre paket, fraktbolag debiterar skrymmandetillägg. För frakt på pall varierar pris med avstånd / destination, pallavgift tillkommer 99kr. Hämta här 7 dagar / vecka. Stor lastkaj.


40 år - över 50.000 nöjda kunder:
Polisen, Operan, Skatteverket, Vägverket, SL, SJ, SAS, Försvarsmakten, KFM, Cafe Opera, Clas Ohlson, Martin Ohlson, SEB, Clarion Hotel, nattklubbar, Pride, gymkedjor, skolor, Circle K m.fl.


En månad pengar åter garanti postorder
Order iväg inom 1 dygn

Swish 1235503453

NORWAY: Svensk MVA trekkes automatisk. Norsk MVA vil fakturere av rederiet. Samme beløpet som det er den samme MVA.

Nöjda kunder skriver aldrig? Skriv bra om oss på nätet och få LED-effekt, BT-mottagare, Spikmatta eller läsk gratis, skänkes ej bara vid köp - säg till - gäller även postorder - säg till.

NYA LOKALER 1500KVM VID STOCKHOLMSMÄSSAN

All information som skickas till oss krypteras och behandlas säkert via Samport Bambora.  
All information som skickas till oss krypteras och behandlas säkert via Samport Bambora.
 

Specialerbjudanden:


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!