Öppet vardag 10 -18, lör- & söndag 11-16, 1000kvm butik Frejg. 27 Sthlm 08 6400 880. Avhämtning även Krylbo (Avesta) & Dörarp (Ljungby Värnamo).


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2017 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Sortering

Mixers med inbyggd förstärkare

Skapa den ultimata ljudupplevelsen med hjälp av rätt komponenter. Bygg upp din ljudanläggning från grunden med hjälp av en mixerförstärkare som fyller alla dina behov. Den är själva hjärtat i ditt ljudsystem så snåla inte på den.

Hos Billebro har vi samlat ett brett sortiment av mixerförstärkare. Kontakta oss gärna. Vi hjälper dig att hitta den produkt som bäst kompletterar din ljudanläggning!


  1. 1 2 
  2. Nästa »

PDM-C808 8 kanals mixerförstärkare med MP3
Ord. pris:
4 398:-
2 199:-
 SEK
1 759:- exkl. moms
 SEK
FRAKTFRITT!
Antal 

  1. 1 2 
  2. Nästa »


Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!