Öppet 10 -18, lör/söndag 11-16, Frejg. 27 Sthlm 08 6400 880 även öppet 7 dagar i veckan i Småland där vi även säljer ut begagnat, tel 0767816974 - Dörarp (Ljungby Värnamo). Avhämtning Krylbo (Avesta), Ramsjö (Ljusdal Ånge). 6437 varor. 20mkr lager. Campa på www.ramsjocamping.com


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2017 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Lager, pack och plock, skicka iväg postorderpaket, emballera, packa. OMGÅENDE TILLSÄTTNING.


Reklam, marknadsföring. 5 långtradare nya varor ska ut... OMGÅENDE TILLSÄTTNING.

Ring Kent Billebro 0735 411123

Säljare & reklam ? Är du en av dem så hör av dig!

Heltid reklam & marknadsföring:
Arbete med sökmotoroptimering, google adwords, vår ebutik billebro.se samt nya ebutiker.
Göra korta videos och ta detaljbilder.
Underhålla vår butik på blocket samt jobba med flera andra liknande sajter.
Göra paketerbjudanden och nyhetsmejl.
Göra landningssidor, blogg, sociala media.

http://www.blocket.se/billebroeventure?ca=11
https://www.youtube.com/channel/UCHryCc9vNPYNCU2DfAECvIg
http://www.billebro.se/myshop_start.php?SHID=TEXT06

Du får gärna kunna en del om våra produkter och vara snabb med data-användning.
Tjänsten tillsätts omgående så fort vi får in ansökan från sökande som vi anser platsar.
Heltid. Viss del av arbetet kan göras hemifrån, merparten från Billebros lokaler Frejgatan 27 och eller i Krylbo.

Ingår även sälj / kundtjänst -  och butik. Bearbetning av större kunder och återförsäljare, hjälpa till i butiken vid behov.

Du är effektivare och snabbare än andra, gillar inte dötid och att vänta, glad och trevlig, passar tider, håller löften, snackar inte för mycket - jobbar effektivt och pratar desto mindre. Gärna rökfri och med körkort. Viktigast av allt att du vill bygga detta företag med oss. Bygga system och rutiner - få ännu bättre kundservice. Även enkla saker som att svara i telefon och hjälpa kunder i butiken - även om det inte är "ditt" jobb - rycka in överallt där det behövs. Extra plus om du har F-skatt och kan fakturera. Mycket stor fördel är också om du redan kan mycket redan om våra produkter plus är DJ - ljud/ljus/studio-tekniker - musiker.
Skicka CV och personligt brev till kent@billebro.se redan idag...

Kunden i centrum. Att leva det och inte bara säga det är det viktigaste. I det dynamiska nya företag som skapas varje dag av interaktionen mellan oss kunder och leverantörer så är det kunden som är kung. 

Som pluspoäng vid ansökan räknas följande:
Frisk kry sportig ute i skog mark sällan sjuk. Bryr sig om sin kropp och sina relationer. Kommunicerar bra och intresserad av att växa utvecklas blomstra. Icke rökare drogfri.
Självgående och sitter aldrig still. Ringer själv upp leverantörer fraktbolag etc för att se till att allt fungerar för kunder och oss.


Söker även en eller två kockar till http://www.ramsjocamping-restaurang.se

och personal att driva stället! Läs mer här!


Chef och arbetsledare

Personalansvar för en liten grupp medarbetare ca 7 personer.

Få våra medarbetare att växa och utvecklas med uppgifterna, vara pedagogisk men även kunna skriva ut varningar och vara stenhård ii det fall någon i personalen missköter sig och inte följer regler etc.

Du är en bra säljare som får övriga säljare att öka sina resultat väsentligt. (Vi har tex i nuläget ingen bearbetning av befintliga kunder så det finns väldigt många möjligheter att öka). Du går i spetsen för säljarna och själv en av våra bästa eller rentav den bästa säljaren.

Du har redan stor kunskap och erfarenhet om logistik, internetbutik, lagerhantering, lagerbokföring, prospectshantering, kundvård och system för kundvård, samt mycket mer.

Du har antagligen gått kurser inom personlig utveckling och har medvenetenhet och kunskap om hur du själv och andra fungerar "under ytan".

Du har koll på marknadsföring, nya sociala media, ny teknik.


Vill du vara med och skapa Billebro som världens härligaste företag?
Med förändring, glädje, ny organisation, använda det bästa av det gamla och skapa nåt helt nytt som världen inte sett förut?

Starta kurser i våra lokaler på de tider vi inte använder dem idag. Kurser som anknyter till allt vi säljer, dvs DJ, piano, gitarr, studio, ljus, ljud...
Festivaler med workshops och uppträdanden i samarbete med våra leverantörer i Stockholm samt i vår nya stora anläggning i Krylbo (fd skola med 8700kvm mark).

Läs tidningsartikel om oss http://www.smalanningen.se/article/ljud-och-ljusforetag-utokar/


Kom innan du börjar, dvs kom i tid. Hjälp till och sätta på belysning, göra klart inför dagen, förbereda för andra.
Var kvar tills de sista går hem, var med att släcka lampor, ta bort koppar, diska, städa upp, dvs visa att du bryr dig om arbetsplatsen.
Jobba mer och hårdare än de som jobbar här, outcreate. Visa att du kan och vill.
Mejla en rapport varje dag där du summerar exakt vad du skapat och producerat under dagen, med förslag till förbättringar av rutiner och annat, även uppgifter du kan tänka dig att ta hand om eller ta över.
Ställ frågor som hur blir det ännu bättre här? Vad ska till för att vi säljer och hyr ut ännu mer? Vad ska till för att dubbla? Vad ska till för ännu högre lönsamhet och effektivitet här?


Vi har lager för 19mkr på 4 ställen totalt 4500kvm.
BUTIK: Frejg. 27, 113 49 Sthlm, öppet 9-18, lördag söndag 11-16
TEL: 08 6400 880
Hämta varor i Småland Dalarna eller Hälsingland! Ring flera dagar innan!
Färsjövägen 18, Dörarp (Ljungby Värnamo)
Vansjövägen 2, Krylbo (Avesta)
Ramsjö (Ljusdal Ånge), Ramsjö Camping & Restaurang, Ramsjö Folkets Hus
Campa nu för halva priset: http://www.ramsjocamping-restaurang.se/

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!