Öppet 10 -18, lör/söndag 11-16, Frejg. 27 Sthlm 08 6400 880. Även avhämtning Dörarp (Ljungby Värnamo). Krylbo (Avesta), Ramsjö (Ljusdal Ånge). Vill du sälja åt oss som återförsäljare? Ring 0735411123


Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2017 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies Köpvillkor

Efter nyår 1500kvm, större lokal, vid Stockholmsmässan, under Willys, Älvsjö Ängsväg 6, 12530 Älvsjö

Heltid reklam & marknadsföring:

Arbete med sökmotoroptimering, google adwords, vår ebutik billebro.se samt nya ebutiker.
Göra korta videos och ta detaljbilder.
Underhålla vår butik på blocket samt jobba med flera andra liknande sajter.
Göra paketerbjudanden och nyhetsmejl.
Göra landningssidor, blogg, sociala media.

http://www.blocket.se/billebroeventure?ca=11
https://www.youtube.com/channel/UCHryCc9vNPYNCU2DfAECvIg
http://www.billebro.se/myshop_start.php?SHID=TEXT06

Du får gärna kunna en del om våra produkter och vara snabb med data-användning.
Tjänsten tillsätts omgående så fort vi får in ansökan från sökande som vi anser platsar.
Heltid. Viss del av arbetet kan göras hemifrån, merparten från Billebros lokaler Frejgatan 27 och eller i Krylbo.

Ingår även sälj / kundtjänst -  och butik. Bearbetning av större kunder och återförsäljare, hjälpa till i butiken vid behov.

Du är effektivare och snabbare än andra, gillar inte dötid och att vänta, glad och trevlig, passar tider, håller löften, snackar inte för mycket - jobbar effektivt och pratar desto mindre. Gärna rökfri och med körkort. Viktigast av allt att du vill bygga detta företag med oss. Bygga system och rutiner - få ännu bättre kundservice. Även enkla saker som att svara i telefon och hjälpa kunder i butiken - även om det inte är "ditt" jobb - rycka in överallt där det behövs. Extra plus om du har F-skatt och kan fakturera. Mycket stor fördel är också om du redan kan mycket redan om våra produkter plus är DJ - ljud/ljus/studio-tekniker - musiker.
Skicka CV och personligt brev till kent@billebro.se redan idag...

Kunden i centrum. Att leva det och inte bara säga det är det viktigaste. I det dynamiska nya företag som skapas varje dag av interaktionen mellan oss kunder och leverantörer så är det kunden som är kung. 

Som pluspoäng vid ansökan räknas följande:
Frisk kry sportig ute i skog mark sällan sjuk. Bryr sig om sin kropp och sina relationer. Kommunicerar bra och intresserad av att växa utvecklas blomstra. Icke rökare drogfri.
Självgående och sitter aldrig still. Ringer själv upp leverantörer fraktbolag etc för att se till att allt fungerar för kunder och oss.

Vi har lager för 19mkr på 4 ställen totalt 4500kvm.
BUTIK: Frejg. 27, 113 49 Sthlm, öppet 9-18, lördag söndag 11-16
TEL: 08 6400 880
Hämta varor i Småland Dalarna eller Hälsingland! Ring flera dagar innan!
Färsjövägen 18, Dörarp (Ljungby Värnamo)
Vansjövägen 2, Krylbo (Avesta)
Ramsjö (Ljusdal Ånge), Ramsjö Camping & Restaurang, Ramsjö Folkets Hus
Campa nu för halva priset: http://www.ramsjocamping-restaurang.se/


BILMEKANIKER!  Vi har ca 50 fordon och maskiner som behöver service nu och regelbundet. Det är allt från lastbilar, bussar, släp, bilar till MC, gräsklippare, 4-hjuling, elcykel, bakgavel-lyftar, truckar, pallstaplare, m.m. Har du erfarenhet kring många olika? Även äldre och de senaste med mycket elektronik? Vill du göra ett testjobb omgående så vi ser hur snabb du är?

Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!