Handla till nettopris i lagershop 1 500 kvm

Älvsjö Ängsv 6
Tel 08-640 08 80
M-F 10-18, L-S 11-16

> Klicka här för kartlänk <Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2018 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies KöpvillkorHjälp! Vi har en blomstrande verksamhet och måste hitta ny lokal asap nu på en gång!Vi driver sedan 40 år en verksamhet med ljud ljus se www.billebro.seVi måste vara ute ur vår nuvarande lokal 1000kvm Frejg.27 i mycket god tid FÖRE 31/12 detta år!Vi söker nu med ljus, lykta och spotlight (!) efter ny lokal i city eller utanför eller annorstädes.

Det kan vara butik lager verkstad eller även eventlokal, ända upp till 3-4000kvm.

Det kan vara att HYRA eller KÖPA.

Idealiskt skulle vara en lokal där vi både har butik, lager och eventlokal (Sveriges mest välutrustade med ljud ljus - dagtid DEMO - kvällstid EVENT - dubbelfunktion!!). Detta ej nödvändigt men ett stort plus.

Vi skulle helst behöva påbörja inflytt OMGÅENDE.Kontakta mig please omgående med tips, förslag, ideer, tankar, länkar...

Kan även vara mindre än det vi har nu men med tex höglager, eller att ni tipsar oss om logistikpartner som sköter vårt postorderlager och vi bara har butik på några hundra kvm bra läge (ev med eventdel).TEL OCH SMS 0735411123

E-mail: kent@billebro.se
Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!