Billebro lagershop 1 500 kvm

Älvsjö Ängsv 6, tel 08-6400880
Vardag 10-18, lör 11-16, söndag stängt.

Lediga jobb: Platschef, administratör.Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2018 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies KöpvillkorDITT PRIS: 6495:-
Ord. pris: 8593:-


FRI FRAKT!


4-kanals hybridkontroller, 16-pads, Slip-läge, "harmonic mixing", Serato & Algoriddim Spotify-kompatibel.

Låglatent och lågbrusigt USB 2.0-ljudgränssnitt ger kraftfullt klubbljud för alla plattformar. 2 masterutgångar för professionella PA:s och booth-utgångar samt 1 mikrofon- och 2 hörlursanslutningar. 

16 RGB beröringskänsliga plattor utlöser Hot Cue, Loop Roll, Sampler, Slicer Flip och Cue & Slicer Loop med hög precision. Samplers. Volymen bestäms av hur hårt du trycker på plattan. Bakgrundsbelysta LED-knappar i olika färger ger omedelbar feedback om aktiva lägen som återspeglar färgkodade cue points i programmet. Pitch Play möjliggör live-remix av cue points i olika toner och nivåer på ett intuitivt och kreativt sätt. 

När SLIP-läget är aktiverat, kan det spelande spåret manipuleras med loops eller scratches utan att musikflödet avbryts. Spårets läge fortsätter i bakgrunden och hoppar till den gällande positionen när manipulationen är över. Det är också möjligt att ställa in perfekta autoloopar med att trycka på en knapp i den särskilda LOOP-sektionen. Macro FX-funktionen är en kontroll för dynamiska effektkombinationer där du kan kombinera klassiska filter med en effekt per kanal vilket gör att du kan skapa dramatiska uppbyggnader, mjuka pauser eller effektfulla övergångar med hjälp av endast en knapp. 

Ytterligare en ny funktion är Harmonic Mixing där du kan synkronisera tonen i flera låtar genom ett knapptryck. MIXON4 erbjuder också omfattande kontroller för att justera ton och tonhöjder i realtid. 


DJ-hörlur med Neodym-magneter och stora bekväma öronmuffar. 105dB redan vid 1mW. Mycket komfortabel - du kan ha den på länge utan att det känns jobbigt. Perfekt till keyboard, digitalpianon

Adapterkontakt medföljer för stor tele 6.3mm. Kabeln är 3 meter och har mini-tele 3.5mm.

30 dagar öppet köp postorder

 
 
KÖP HÄR

DITT PRIS: 6495:-
5196:- exkl moms
Ord. pris: 8593:-Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!