Handla till nettopris i lagershop 1 500 kvm

Älvsjö Ängsv 6
Tel 08-640 08 80
M-F 10-18, L-S 11-16

> Klicka här för kartlänk <Kundvagn
Kundvagnen är tom!


©2018 billebro

Powered by FozzCom  9.98

Sitekarta Cookies KöpvillkorDITT PRIS: 999:-
Ord. pris: 1998:-
Stålsträngad westerngitarr av extra hög kvalitet. Dreadnough med mikrofon, 5-bands eq med presence- och volymkontroll samt inbyggd stämmapparat.

Yamaha, Washburn, Acepro, Hofner, Eko, Lag, Giannini, Admira, medflera görs på fabriken. Mycket hög kvalitet!

3 ÅR GARANTI

REA HALVA PRISET

Ord. pris 1 998:-

Ditt pris (-50%) 999:-
799:- exkl. moms

Nato hals (mahogny), topp av laminerad gran, laminerad sapele sidor o botten (motsvarande mahogny). Greppbräda och stall i solid rosewood. Inbyggd, stämapparat eq- och volymkontroll. 

Välbyggd gitarr med inbyggd mikrofon, stor ton med vacker karaktär. Detaljarbetet är fullt jämförbart med gitarrer i mycket högre prisklasser. Kort sagt: Mycket gitarr och strålande ton för pengarna! 
 
KÖP HÄR

DITT PRIS: 999:-
799:- exkl moms
Ord. pris: 1998:-Allt inom ljud & ljus & DJ – Hyra eller köpa ljud eller DJ-utrustning?

Bygg upp en speciell atmosfär till eventet, festen eller ditt framträdande. Välj ljud- och ljussystem med omsorg! Hos Billebro hittar du allt som behövs inom ljud och ljus. Hyr eller köp din PA eller DJ-utrustning, komplettera eventet med nya PA-högtalare till förmånliga priser. Vi som arbetar här är själva DJ:s, musiker, ljudtekniker och studiotekniker, vi vet vad vi snackar om och vi kan ge dig goda råd och bra support även efter köpet.

Testa din nya utrustning!

Ta med din utrustning till butiken och testa den tillsammans med våra produkter. Vårt breda sortiment samt vår kunskap inom ljud och ljus hjälper dig att bygga upp den perfekta lösningen! Och du, vi hjälper även till med installationen!

Upp till 2 års delbetalning för max 50 000 kr via Klarna, ett år räntefritt!